Actueel

Melden verkeersschade via uw smartphone.

Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om via een app op uw mobiele telefoon een verkeersschade te melden. "Mobielschademelden.nl" is een initiatief van de gemeenschappelijke verzekeraars om het melden van een schade voor de klant makkelijker te maken. Indien u een melding heeft gedaan via deze applicatie hoeft u geen Europees schade aangifte formulier meer in te vullen. U vindt de applicatie voor uw iPhone in de AppStore en voor uw Android-toestel in de Play Store.

Auto of camper huren zonder risico.

Wie op vakantie een auto of camper huurt, wil daar zorgeloos mee kunnen rijden. De Eigen Risico Verzekering Autohuur sluit u af bij het boeken van de huurauto of -camper. U hoeft het eigen risico dan niet meer lokaal, bij de verhuurder af te kopen. En dit is meestal goedkoper dan bij het verhuurbedrijf ter plaatse. Dat is pas echt zorgeloos rijden op vakantie!!

Meer algemene tips ten aanzien van uw vakantie.

Op de site van Nationale Nederlanden vindt u een uitgebreide checklist over waar allemaal aan te denken ter voorbereiding op uw vakantie. U komt daar heel makkelijk via de volgende link.
https://www.nn.nl/Blog/Reisverzekering/Gebruik-onze-vakantiechecklist.htm

Voor meer informatie of advies neemt u contact op met uw verzekeringsadviseur Vincent van Herkhuizen op telefoonnummer 024-3565491 of mailt u naar vincent@vanherkhuizenadviesbureau.nl.